Idag när barnen kommer hem ska jag bjuda på detta:
Pasta med räkor, bladspenat och färska champinjoner i en gräddig och god sås med basilika. Ett recept som jag hittat på Pernilla Wahlgrens blogg som verkar helt underbar.Man gör sin egen fond genom att steka räkskalen med charlottenlök, buljong och ha i lite matlagningsvin + salt och peppar. Sen ska jag baka bröd för det älskar jag att ha till sås för då kan man liksom doppa brödet i såsen.. Mums! Och så blir det en god sallad till. Det låter väl gott?? Det tycker iallafall jag! *L*
Puss P
Puss P
Kommentarer
Postat av: NettanEttan
Det blir underbar fond av att göra allt själv, gjorde vi ofta på restaurangskolan... :), lika är det ju om du tillagar kött, att låta benen koka med, blir mycket godare.. :) kram
Postat av: mam
Glömm inte att raka benen innan du kokar dom! Ha ha ha ...
Postat av: NettanEttan
Ha ha ha, du är rolig mamma.....
Trackback